Program  Rezervacije  Desavanja  Menu  Video-zapis


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home4/bosko/public_html/redshoescafe.rs/modules/mod_ext_scrollbar_img/mod_ext_scrollbar_img.php on line 14

Developed by Ext-Joom.com


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home4/bosko/public_html/redshoescafe.rs/plugins/content/jw_ts/jw_ts.php on line 43

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home4/bosko/public_html/redshoescafe.rs/plugins/content/jw_ts/jw_ts.php on line 44

Restoran

 Red Shoes Cafe je osnovan 2002. godine. Nalazi se na obali jednog od najlepših gradskih jezera na svetu - Adi Ciganliji. Dovoljno je blizu samog centra da je brzo i lako do njega doći, a opet dovoljno daleko od svakodnevne vreve da svojim gostima pruži potreban mir i zadovoljstvo u okruženju prirodne oaze. Ono što Red Shoes čini posebnim je to sto je otvoren tokom cele godine 24 časa dnevno.

Ova priča " koja nikada ne prestaje " zajedno sa njegovom mogućnošću da se iz letnjeg lokala na plaži, transformiše u zivahan noćni klub, restoran sa prijatnim ambijentnom pogodan za sve vrste proslava ili da dočeka svoje goste u zimskom ambijentu kraj toplog kamina, upravo čini da u Vašem lokalu ništa nije nemoguće.

U okviru "Cipelica" postoji banket sala pogodna za sve vrste proslava i svadbenih ručkova. Reči hvale zadovoljnih mladenaca dan posle najsvečanijeg trenutka u životu svakog od nas ili uspešno organizovane proslave firmi sa preko hiljadu zvanica, nam daju za pravo da Vas pozovemo da nam prepustite organizaciju i Vaše proslave.

Sve to na gornjem nivou lokala sa jedinstvenim pogledom  na jezero, a opet izdvojeni tako da najlepše trenutke "sebično" podelite samo sa svojim gostima.

Svaki Vas poseban zahtev, a bilo ih je mnogo i bili su lepi, neće nam biti izazov nego zasovoljstvo da Vam ga ispunimo.

Venčanje ili proslava na otvorenom, vatromet iznenadjenja ili čuvanje dece uz Diznijevu predstavu, neka Vam ne budu ograničenja šta sve možemo za Vas da uradimo, nego samo dodatna inspiracija.

Na usluzi Vam je i višegodišnje iskustvo naših majstora kuhinje, da Vam hrana bude praznik kako za usta tako i za oči, a takodje i kompletnog osoblja od barmena i konobara do menadžera i hostesa, ukoliko želite da Vaše slavlje održi  na nekom drugom, Vama prikladnijem mestu.

                           …zato Vas pozivamo da proslavite Vaš uspeh sa nama, zbog Vas I postojimo!

 

RED SHOES 

Ada Ciganlija,desna obala 7
064/110-38-66

redshoesoffice@gmail.com